Speltips Molde Steaua Bukarest

molde europa leagueSpel: Molde DNB till 2.15 på Willhill
Spelbar ner till: 2.05
Spelstopp: 19:00 torsdag
Europa League, fjärde omgången. Senast vann Steaua hemma i Bukarest med 2-0. Det var välförtjänt. I den här fajten ser vi dock inte att Steaua ska vara så stora favoriter som man faktiskt är enligt oddsen. Det är märkligt att rumänerna står i omkring 2.30 medan seger för Molde betalar upp till 2.90 gånger pengarna. Steaua är ett utmärkt hemmalag, men fullt beskedligt på bortaplan. Molde är ett magnifikt hemmalag. Man har till exempel vunnit sju matcher på rad, bland annat mot Rosenborg, Heerenveen och Stuttgart. Faktum är att man bara har tappat poäng hemma i sju av de senaste 40 matcherna! Med detta facit kan vi inte göra annat än att slänga in polletterna på Molde.