Speltips Champions League Milan Malaga

champions leagueSpel: Milan -0.25 till 1.84 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.80
Spelstopp: 20:45 tisdag
Malaga har gått fram som en ångvält i gruppspelet hittills, medan Milan inte har gått lika bra. I förra mötet i Malaga vann hemmalaget med 1-0. Då mådde inte Milan jättebra och Malaga var ordentligt i form. Nu är förhållandena de motsatta. Milan har fått igång spelet i ligan, där Bojan, El Shaarawy och Montolivo har haft lekstuga de senaste veckorna. Malaga, som alltid verkar vara i en mindre ekonomisk kris för tillfället, förlorade hemma mot Rayo Vallecano i helgen. Milan är ett av de allra bästa lagen i Champions League. Det spelar liksom ingen roll vad som händer i klubben. När det vankas CL så höjer sig spelarna minst ett snäpp. Här mot Malaga tror vi att Milan har en god vinstchans. Vi tar dock ett litet handikapp på hemmasegern.