Speltips ATP Ferrer Janowicz

Spel: Ferrer till 1.45 på Betfair
Spelbar ner till: 1.42
Spelstopp: 15:00
Nu är det slut på Janowicz askungesaga. Han har gjort det otroligt bra i Paris ATP1000-turnering, men han har egentligen inte klassen att ta hem en turnering av den här digniteten. Dessutom har han spelat sju tuffa matcher på åtta dagar. Ferrer är i sin fjärde Masters-final och har här sin stora chans i livet. Och när han då får en på pappret sämre lirare i Janowicz kommer han nog att ta chansen.

Kikar vi på respektive spelares kvaliteter är det klart så att Janowicz lever mycket på sin serve. Ferrer å andra sidan är en av de bästa returnerarna på touren, så det gäller för Janowicz att serva bättre än han någonsin gjort för att Ferrer inte ska bryta både en och två gånger. Med den extra pressen att serva briljant i varje poäng kan den mer orutinerade Janowicz göra misstag. Sedan när bollen är i gång är Ferrer omutlig. Han har ett rörelseschema som till och med Federer är avundsjuk på. Om vi lägger till att han är extremt bollsäker så är det lätt att se att Janowicz kommer att få problem i varje boll som det blir spel på.