Speltips Aalen 1860 Munchen

speltips bundesligaSpel: 1860 Munchen DNB till 2.05 på WillHill
Spelbar ner till: 2.00 (kika också på Asian 0)
Spelstopp: 18:00 fredag
Bundesliga 2. 1860 München har verkligen inte övertygat hittills, trots att man sitter på ett utmärkt spelarmaterial. Nu har man bytt tränare alldeles nyligen och det verkar ha gett en positiv injektion. Det krävs att 1860 häver sig ett par snäpp för att man ska lyckas med målet för säsongen, nämligen att ta sig tillbaka till Bundesliga. Just nu är det hela 13 poäng upp till förstaplatsen. Fyra poäng på de senaste två matcherna lovar dock gott.

Aalen har gjort en alldeles formidabel säsong hittills med tanke på det spelarmaterial man förfogar över. Dock har det på sistone börjat visa sig att Aalen har stora brister, särskilt när det gäller att bygga ett eget spel. Man lämnar helt enkelt över bollinnehavet till motståndaren och satsar på kontringar och att försvaret håller tätt. Det är inte överdrivet spännande att se Aalen spela!

Vi förväntar oss att Aalen låter 1860 München ha all boll och att det kommer att straffa sig. Vi vågar dock inte ta ett rakt spel på bortalaget, men bra värde i ett DNB-spel.