Speltips WTA Azarenka – Na Li

tennis wta speltipsSpel: Exakt tre set till 2.90 på WillHill
Spelbar ner till: 2.70
Spelstopp: 19:15 fredag
Vi gillar Azarenka. Hon har en sådan utsökt teknik och en underbar speluppfattning. Det är kanske inte så konstigt att hon är världsetta. Men, hon hinner inte riktig med när hon möter hårdslående och tempostarka spelare, såsom exempelvis Serena Williams. Det blev pisk mot Williams. Men det är inget att skämmas för. Även Na Li fick pisk mot henne. Na Li var dock inte långt ifrån att ta set, vilket vi tar fasta på här.

Det står 4-4 i inbördes möten mellan Azarenka och Na Li. Senast de möttes van kinesiskan med 2-0 i set. Ändå är Azarenka storfavorit om man kikar på oddsen. Att hon ska vara favorit är klart. Hon är världsetta och har ett större spel än Na Li, men vi kan inte se att ett odds ner mot 1.30 är spelbara. Vi tror på en tajt match där ingen av spelarna kommer att vika ner sig i första taget. Det ligger då nära till hands att spela på att det blir exakt tre set i matchen. För att spelet ska gå in spelar det då ingen roll vem som vinner matchen. Till 2.90 gånger degen är det bara att slänga in polletterna.