Speltips Hockeyallsvenskan Malmö Bofors

hockeyallsvenskanSpel: Malmö till 2.00 på Bwin
Spelbar ner till: 1.93
Spelstopp: 19:00 onsdag
Malmö har ganska lätt för Bofors (ja vi säger Bofors – är inte helt bekväma med det invecklade namnet som man har officiellt sett). Kikar vi lite längre tillbaka i tiden så har Malmö vunnit ungefär två av tre matcher hemma mot Bofors. Det går självklart inte att säga att Malmö överpresterar i dagsläget. Det är svajigt, men en ljusglimt för skåningarna är att man bygger lite på sikt och det ser faktiskt mycket lovande ut. Sist bröt man också en svit på fyra raka förluster när man vann en tajt match borta mot Almtuna.

Bofors gjorde det bra förra året, men räckte inte på långa vägar till i kvalet. Nu är truppen försvagad jämfört med förra året och vi räknar inte med någon kvalserie för Bofors den här säsongen. Man gör det dock mycket bra för tillfället. Framför allt är det försvaret som gjort att man har sex segrar hittills. Malmö borta är dock en svår nöt att knäcka och får vi ett odds upp mot jämna pengar så finns det inte så mycket att tveka på.