Speltips Championship Nottingham Cardiff

Spel: Cardiff DNB till 2.20 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 2.10
Spelstopp: 16:00 lördag
Det här är ett spel på Cardiff som det bättre laget. Nottingham är ett utmärkt hemmalag, men Cardiff går som tåget och lyckas på något sätt få med sig tre poäng i de flesta matcher, även om det inte sällan blir jämnt. Nu leder man serien, en poäng före Leicester. Allt talar för uppflyttning. Det kan vi säga redan nu. Forest går knackigt. Det stora problemet är att man inte gör mål. Tre mål på de senaste fem matcherna. Mot ett urstarkt Cardiff blir det svårt att göra fler än ett mål och eftersom Cardiff har kapaciteten att göra både ett, två och tre mål så känns ett spel på Cardiff helt ok. Bäst värde i ett spel på Cardiff DNB, då vi alltså får pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat. Cardiff i princip fulltaliga medan Nottingham saknar några tunga pjäser.