Champions League Shakhtar Donetsk – Chelsea

chelseaSpel: Chelsea DNB till 2.15 på Willhill
Spelbar ner till: 2.08
Spelstopp: 20:45 tisdag
Man kan peka på flera saker som talar till Shakhtars fördel. Till exempel att Chelsea har två fajter mot Manchester United söndag-onsdag och att Shakhtar är så brutalstarka hemma att man har få konkurrenter i den europeiska fotbollen. Vi har sagt det förut och säger det igen. Chelsea är ett helt annat lag nu än för bara ett år sedan. Den svacka man hade under någon säsong gjorde på något sätt att Chelsea växte som storklubb. Det är en sak att som Abramovich köpa in tunga lirare och vinna på ren kvalitet. Det är en annan sak att inpränta en vinnarkultur. Vinnarkulturen är nu på plats och då ligger alla lag risigt till mot Chelsea.

Sen är det klart att det inte går att bortse från Chelseas galna form. 4-2 borta mot Tottenham senast. 21-5 i målskillnad och sex raka segrar. Vi har svårt att se att Shakthar ska vara favoriter över huvud taget och när vi kan få 2.15 på Chelsea med pengarna tillbaka på oavgjort är det bara att skicka in polletterna.