Speltips MK Dons Sunderland ligacupen

Spel: Sunderland till 2.20 på WillHill (läge att plocka din välkomstbonus på 1000 kr kanske? Fyll i koden SVWH om du vill få erbjudandet).
Spelbar ner till: 2.15
Spelstopp: 20:45 tisdag
Ligacupens tredje omgång spelas tisdag/onsdag. Det finns några intressanta matcher att kika på men vi har fastnat för MK Dons-Sunderland. Lagen i Premier League brukar rotera ganska friskt när det gäller de första omgångarna av cuperna, men Martin O’Neill är inte den som chansar med vilken uppställning som helst. Han har stor erfarenhet av att gå långt i cuperna (bland annat med Leicester och Aston Villa) och verkar alltid vilja vinna. Det talar för Sunderland i den här fajten. MK Dons kommer dock vara heltaggade, särskilt efter att man tvålade dit Bury med 4-1 borta i helgen. Det här blir dock den fjärde matchen på tio dagar för hemmalaget. Visst, lagen i de lägre divisionerna spelar ju 46 matcher på en säsong, i tillägg till ligacupen och FA-cupen, men fyra tunga fajter på tio dagar är mycket och det finns liksom inte samma bredd i truppen i ett lag i League One som det finns i ett Premier League-lag. Här är en utmärkt chans för Sunderland att ta säsongens andra seger. Den första kom mot Morecambe i just ligacupen. Vi tycker att oddset på den raka tvåan är lite för högt och då är det bara att spela.