Speltips Chateauroux Lens

speltips frankrikeSpel: Chateauroux DNB till 1.57 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.50
Spelstopp: 18:45 fredag
Det är helt uppåt väggarna att Chateauroux ska stå i upp till 2.25 på hemmaplan mot Lens. Det finns dock mer värde i ett spel med pengarna tillbaka på oavgjort, så det är det vi väljer. Varken Chateauroux eller Lens är något lag man håller i handen. Starkars Lens har verkligen fallit tillbaka efter några framgångsrika år omkring millennieskiftet. Chateauroux är det bättre laget och har dessutom öppnat Ligue 2 på ett ganska övertygande sätt. Man har spelat två hemmamatcher och vunnit båda. Lens åkte på ett riktigt bittert tapp hemma mot Angers senast och har två oavgjorda på bortaplan hittills. Vi litar starkt på Chateauroux, men risken finns alltid att Lens försöker stänga igen. Franska Ligue 2 är inte den mest målrika ligan så ett DNB-spel föredras.