Spelstatistik för augusti

odds sport spelstatistikDet blev återigen en mycket bra spelmånad. Nu har vi fem raka månader med en ordentlig profit. Resultatet för augusti månad är som följer:

Spelade objekt: 15
Vunna spel: 10
Vinst (räknat på raka insatser om 100 kronor för enkelhetens skull): 513 kr
ROI: 1,34
Snittodds: 2,04

Vi är riktigt nöjda med analyserna för spelen. De två spel vi hittade bäst värde i var att det inte skulle bli något nytt världsrekord på 100 meter i OS och att Greuther Fürth åtminstone skulle spela oavgjort med Mainz (vi spelade DNB på GF och dom vann). Här fanns det överodds lite över allt på spelbolagen. Bolt var inte långt ifrån världsrekordet, men vi såg ingen som helst möjlighet att det skulle slås den här gången. Greuther Fürth har vi följt mycket noga i flera år. Det är lustigt, men det finns ofta en övertro på det lag som möter GF. Att spelarna också verkar undervärdera GF är tydligt. Den största uppenbara felräkningen var Serbien hemma mot Irland. Här hade vi räknat och räknat, men vi missade lite på irländarnas kämpaglöd.

Totalt sett ligger vi nu till så här:
1236 spelade objekt sedan september 2009
ROI: 1.09 (med de senaste månadernas resultat har vi hoppat upp en pinne!)

Kommentarer
  1. Per