Statistik för juli

spelstatistik för oddsDet blev inte särskilt många spel under juli månad heller. Anledningen är det något skrala utbudet av spel. Men snart börjar fotbollen och ishockeyn igen och då blir det fler spel på månadsbasis.

Resultatet för juli blev mycket bra. Vi fick ihop en ROI på hela 1.21. Vi spelade 14 objekt till ett snittodds av 1,91. Räknat på insatser på 100 kronor per spel (för enkelhetens skull) fick vi en vinst på 289 kronor.

De spel vi är mest nöjda över är de två spelen på den kroatiska pingisspelaren Gacina i den olympiska turneringen. Först tog vi Gacina mot Jörgen Persson till 2.00 i odds. Sedan spelade vi Gacina även dagen efter, till 2.40 mot Shibaev.

Det sämsta spelet var förmodligen vår rek på Sharapova (2-0 i set) mot Lisicki i Wimbledon. Den bommade vi till 1.50.

Totalt har vi nu lagt 1221 spel och har en sammanlagd ROI på 1.08.