Speltips Swansea-West Ham

speltips premier league
OBS! Missa inte vår serie av utmärkta tips för bättre och mer lönsam sportbetting – kika in på vår nya Facebook-sida och gilla den för att hänga med från starten!

Spel: Swansea till 2.10 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 2.04
Spelstopp: 13:45 lördag
Swansea inledde säsongen där man slutade förra säsongen – med frejdig fotboll! 5-0 borta mot QPR är inte dåligt! Intressant att nye Michu stod för två av målen. Nyuppflyttade West Ham började också med en seger, hemma mot Aston Villa. Den segern lägger vi dock inte så mycket i. Vi tror inte alls på Villa den här säsongen – det kan till och med bli nedflyttning.

Ser man på respektive lag så är Swansea ett bollförande och kreativt gäng. West Ham kör den gamla hederliga bonkafotbollen. Taktiken från West Ham blir nog att försöka jaga till sig bollen och ställa om snabbt med en långboll. Swansea kommer försöka rulla runt bollen så mycket som möjligt och hitta instick mellan något tröga West Ham-spelare.

Inga skador direkt hos något av lagen. Swansea kommer inte ha Ki Sung-Yeung klar. West Ham kommer förmodligen ställa upp med nyinköpte Jarvis, men Maiga och Diarra är inte klara.

Fördel Swansea med ett mer komplett spel och hemmaplan. Swansea bör ha nästan 50 procents chans att vinna.