Riskfritt spel på Premier League

riskfritt spelDet är flera spelbolag som satsar ganska hårt på den första omgången av Premier League, men det handlar oftast om insättningsbonusar. För oss som spelar regelbundet är det lite mer intressant att utnyttja ett erbjudande om riskfritt spel. Då kan vi nämligen prova på odds som vi kanske normalt inte skulle spela, utan att riskera egna pengar.

Idag har du möjlighet att få ett riskfritt spel på Premier League på Betsafe – klicka här för erbjudandet.

Erbjudandet fungerar så här:

Först och främst måste du givetvis vara medlem på Betsafe. Du kan dock ta detta erbjudande idag, precis efter att du har blivit medlem.

Sedan ska du lägga ett bet på 100 kronor på valfri marknad på helgens omgång (mellan lördag 18 aug-måndag 20 aug). Om du vinner ditt bet så tar du givetvis hem vinsten, no questions asked. Skulle du förlora ditt bet så får du tillbaka dina 100 kronor i form av en bonus.