Odds Premier League vinnare 2012/13

odds premier leagueDå sparkar vi igång Premier League igen. I år har vi visserligen haft fotbolls-EM och OS, varje vecka utan Premier League-fotboll är jobbig! Manchester City är regerande mästare. Ni minns väl hur spännande det var i våras – ända in på mållinjen. Kun Aguero stor hjälte och den blå delen av Manchester exploderade i eufori.

Inför den här säsongen har de båda Manchesterlagen legat ganska lågt. Det kan man inte säga om Chelsea och Arsenal. Här har det handlats ordentligt och det finns stora möjligheter att det tillkommer ytterligare spelare. I Liverpool har man gjort en utrensning av äldre spelare med höga löner och fyllt på med några yngre lovande spelare. För Tottenham är det Modric-historian som har varit temat för sommaren.

Här är oddsen för vilket lag som vinner Premier League säsongen 2012/13. Oddsen ändras i realtid, så lägg ett bokmärke på den här sidan så har du alltid aktuella odds. Vi hämtar oddsen från ett tiotal spelbolag så de odds du ser nedan är i princip de bästa som går att hitta på nätet.

Odds Premier League