Spelstatistik för juni

Det blev inte så många spel i juni. Det beror ju dels på att det är sommar och dels på att fotbolls-EM gjorde att Europa stod helt stilla. Bland de spel som står ut från mängden, positivt eller negativt, kan vi nämna följande:

Vi spelade på att Grupp A skulle bli den målsnålaste gruppen i fotbolls-EM. Så blev det också, även om det satt hårt inne. Efter Ryssland-Tjeckien (4-1) trodde väl alla att Ryssland skulle smaska in ett gäng bollar i varje match, men det blir ganska målsnålt på slutet. Grupp A blev den målsnålaste gruppen med ett måls marginal och vi tog dubbla pengarna (odds 3.00 spelade vi till).

Bottennappet kom på tennisen. Vi spelade Tomic två gånger. Båda gångerna spelade han som en klant och vi förlorade spelen. Han är en svajig lirare med ett grymt svajigt humör, men att han skulle torska till exempel mot belgaren Goffin var riktigt irriterande.

Spelstatistik (räknat på raka insatser om 100 kronor för enkelhetens skull):

Spelade: 16
Vinst: 90
ROI: 1,06
Snittodds: 2,09

Inga kommentarer