Video: Bäst och sämst med EM hittills

Efter två dagar in i turneringen ger vi oss på en första sammanfattning. Ryssland ser grymma ut. Danskarna läste sönder Hollands spel fullständigt. Tyskarna vägrar tappa poäng. Den spanske domaren i Polen-Grekland är glad i korten. Typ så. Med det har du ju redan sett på TV. Här är tre klipp som du förmodligen inte har sett.

Jogi Löw, den tyske förbundskaptenen brukar vara i ansiktet och pilla, men vi har inte sett honom peta fram en riktig snorkråka förut. Det gjorde han i matchen mot Portugal. Sen passade han på att äta upp den också. Eller? Det är svårt att se.

Wesley Sneijder har mer talang och känsla i ena lilltånageln än vad de flesta andra spelare har i hela kroppen (även om han kanske inte visade det mot Danmark). Kolla bara in den här klacken från en träning med Holland.

Så till det sämsta med EM hittills: EM-låten. Sicken usel bit. Oceana med “Endless Summer”.

Klippen från YouTube.

Inga kommentarer