Bäst odds Sverige England

Sverige England oddsGenom historien har Sverige haft löjligt enkelt mot England. Vi har inte vunnit jämt, men ack så svårt det har varit för engelsmännen att knipa alla poängen. Det är något med England som gör att de svenska spelarna ger allt och gör allt för att hålla rent.

I kvällens match krävs det verkligen skärpning för att vi inte ska gå samma öde till mötes som vi gjorde mot Ukraina. I första halvlek var det inte mycket som stämde. Överlag var bolltempot alldeles för lågt och aggressiviteten obefintlig.

Kan vi räkna med följande startelva för att få ordning på problemen?
Isaksson
Larsson, Olsson, Mellberg, Olsson
Källström, Svensson
Elm, Zlatan, Chippen
Elmander

England, trots alla skador, såg stabila ut mot Frankrike. Hodgson vet hur man gör för att tajta till ett lag och skapa ett helplansförsvar med helplanspress. Det ryktas om att Carroll går in från start i England.

Om du vill spela på matchen vill du nog ha bäst odds Sverige England. Nedan ser du de bästa oddsen. Vi samlar odds från ett tiotal spelbolag så de odds du ser nedan är förmodligen de högsta. De uppdateras var tionde minut.

Inga kommentarer