Speltips VM-hockey Finland vinner

Spel: Finland vinner VM till 4.90 på SportingBet (500 kr gratisspel)
Spelbar ner till: 4.60
Spelstopp: 13:30 lördag
13:30 i dag lördag möter värdnationen Finland ärkerivalen Ryssland i semin i hockey-VM. Fyllda av självförtroende efter att vi satte Zäta som målskytt till 4.50 i torsdags ger vi oss på ett nytt spel till högt odds. Vi ser nämligen värde i oddset på Finland som VM-segrare. Varför skulle dom inte kunna ta hem turneringen i år igen? En sak som talar mot detta är att värdnationerna aldrig vinner VM (var det 1986 senast?). En annan är att semifinalmotståndarna Ryssland på pappret är ett bättre lag med mängder av NHL-stjärnor.

Emellertid är finnarna i storslag. Dom spelar smart, aggressivt och åker på alla puckar. Finland är helt enkelt skitjobbiga att möta. Om finnarna sätter stopp för Rysslands snabba förstapassning fram i banan så har dom alla chanser att vinna. Sedan är det finalen. Det blir Slovakien eller Tjeckien som står för motståndet i en eventuell final. Klarar man av Ryssland ska man även klara av dessa båda lag.

Visst, det här speltipset är lite av en fladderpuck från offensiva blå, men nog är det ett ordentligt värde i ett spel upp mot fem gånger pengarna?

Inga kommentarer