Speltips hockey-VM Finland Kanada

Spel: Finland till 1.95 på Expekt (inkl ev förlängning och straffar)
Spelbar ner till: 1.90
Spelstopp: 19:15 fredag
Seriefinal i Helsingforsgruppen. Finland har gått fram som en ångvält i turneringen hittills. Framför allt har defensiven varit helt enorm. Tre insläppta mål på fyra matcher. Det är delvis det vi går på när vi tar det här spelet. Kanada har släppt in hela 11 mål på sina fyra matcher. Minst två mål per match. Om ett lag som Frankrike kan göra två mål på Kanada så kan Finland göra det. Dessutom lär Finland inte släppa in särskilt många mål. Det brukar dock bli oerhört tajt när dessa lag möter varandra. Vi vågar därför inte ta Finland som rakt spel.

Vill du hellre läsa rekar om fredagens och helgens utbud av bland annat fotboll och tennis, så kika gärna in på Kompistips.com.

Inga kommentarer