Speltips Europa League finalen

Spel: Atletico Madrid Asian 0 till 1.72 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.68
Spelstopp: 20:45
Flera stora matcher i dag. Först och främst har vi finalen i Europa League. Sedan är det också kvalspel till Premier League. Vi siktar dock in oss på det förstnämnda.

I finalen i Europa League möts de båda spanska lagen Atlético Madrid och Athletic Bilbao (notera stavningen!). Atlético är i finfin form. Obesegrade senaste sju matcherna. Fem vinster har det blivit. Bilbaos form är betydligt sämre. Man har halkat efter i fajten om platserna till spel i Europa nästa år. Kanske har man haft siktet inställt på den här finalen i en tid, men 0-2 borta mot Zaragoza och 0-0 hemma mot Getafe (vi räknar bort matchen mot Real Madrid) på sistone imponerar inte.

Atlético vann turneringen 2010 efter finalvinst mot Fulham. Förra året vann Porto Europa League. Då var en viss Falcao tongivande. Det var faktiskt Falcao som gjorde det enda målet i finalen.

Det är en finalmatch vi talar om, och det är inte alltid det är klassen som avgör. Vi tycker dock att Atletico är både vassare och har bättre form än baskerna. Ett rakt spel på Atletico finns det inget värde i, men för spel på Atletico med pengarna tillbaka vid oavgjort (vid full tid) kan vi hitta fina odds.