Speltips Allsvenskan IFK Norrköping-Åtvidaberg

Spel: Norrköping till 2.15 på Unibet
Spelbar ner till: 2.10
Spelstopp: 19:00 onsdag
Östgötaderby på Parken. IFK öppnade säsongen alldeles förträffligt, men har sedan hamnat i lite av en svacka. Att vi säger lite av en svacka trots att man har förlorat sina senaste matcher med 2-11 i baken beror på att förlusterna har kommit på bortaplan mot Häcken respektive AIK. Det har gått galet redan från början i dessa två matcher och sedan har IFK inte förmått vända på steken. Kvaliteten finns fortfarande i laget och när man nu har hemmaplan måste revanschlusten fram. Åtvidaberg gör det som vanligt bra som nykomling. Formen är utmärkt. Två raka vinster (på hemmaplan) utan något insläppt mål. Åtvid är dock ett lag på hemmaplan och ett helt annat på bortaplan. Alltid starka hemma. Alltid svaga borta. Ok att det är ett derby och att Åtvid helt klart har bättre form sett över de senaste två matcherna, men värdet ligger ändå på ett spel på kamraterna från Norrköping.