Odds Eurovision Loreen i täten

eurovision oddsDen europeiska melodifestivalen är kanske inte det första man tänker på när det handlar om spel på odds, men vi på MrBet struntar i vilken typ av evenemang det handlar om när vi lägger våra spel. Om vi hittar ett bra värdeodds går vi in med polletterna oavsett det handlar om Eurovision, damernas Division 2 i handboll eller den kinesiska lacrosse-ligan (om det nu finns någon sådan!).

Årets Eurovision förväntas bli en knallhård fajt. Igår såg vi de ryska gummorna gå vidare från sin semifinal. Dom kan nog gå hela vägen. Vårt svenska hopp Loreen är dock den artist som är favorittippad, åtminstone om man ska följa spelbolagens odds på Eurovision. Det återstår en semifinal. Avgörs imorrn torsdag. Och sedan kan vad som helst hända med oddsen under fredagen och lördagen, men klart är att Loreen är en av förhandsfavoriterna. Om man vill spela en slant på Loreen får man just nu upp mot 2.80 i odds. Ryskorna ligger på mellan 5-6 gånger pengarna.

För odds på Eurovision, som ständigt uppdateras (till och med under sändningen på lördag), kan du använda dig av vår oddstabell nedan. Det är möjligt att du kan hitta några odds som är högre än de du ser nedan (vi kan inte övervaka varenda spelbolag!), men i princip är nedan odds de högsta du kan få. Lycka till! Och lycka till Loreen!

Inga kommentarer