Bästa oddsen på Sverige i EM

Oddslistorna för EM-slutspelet har redan kommit ut och oddsen har börjat sätta sig. Det är alltid en period där oddsen kan röra sig ganska rejält, men ju närmare turneringen vi kommer desto tajtare kommer oddsen att vara. Skillnaderna mellan spelbolagen kommer minska ju närmare EM vi kommer.

Just nu är de bästa* oddsen på Sveriges matcher enligt det följande:
Ukraina: 2.35
Oavgjort: 3.23
Sverige: 3.25

Sverige: 4.50
Oavgjort: 3.40
England: 2.00

Sverige: 4.25
Oavgjort: 3.40
Frankrike: 2.05

För att se ständigt uppdaterade odds, kika här.

* Vi hämtar oddsen från ett tiotal spelbolag. Det kan vara så att ett spelbolag vi inte bevakar ligger högre på ett objekt, men i stort sett är oddsen du ser i den här posten, och i våra oddslistor, de bästa oddsen på nätet.