Speltips Watford Blackpool

Spel: Watford Asian 0 till 1.92 på Ladbrokes (missa inte ditt riskfria spel här)
Spelbar ner till: 1.87
Spelstopp: 16:00 fredag
Watford är ett av de formstarkaste lagen i hela det engelska seriesystemet. Laget har 5-2-0 på de senaste sju matcherna och har nu faktiskt häng på en plats i play off-spelet. Då krävs det att man tar många poäng även under de återstående sex matcherna, men omöjligt är det inte. Blackpool ligger just nu på en femteplats, men det är tre lag som ligger på samma poäng. Några dåliga matcher om man kommer ramla utanför topp 6. Motivationen lär inte saknas hos något av lagen. Blackpool vann senast hemma mot serieledarna Southampton med klara 3-0, men man har faktiskt tre raka förluster borta. Så varför väljer vi att spela på Watford? Jo, vi har svårt att se att det ska vara i princip jämnt mellan Watford och Blackpool i oddssättningen när Blackpools form är något svajig och Watford har favören av hemmaplan. Vi tycker att det finns ett ordentligt värde i ett spel på Watford med pengarna tillbaka på oavgjort.

Inga kommentarer