Speltips Kalmar AIK Allsvenskan

Speltips: AIK dubbelchans till 1.74 på Betsson
Spelbar ner till: 1.70
Spelstopp: 17:30 måndag
Vi har lite svårt att se att Kalmar ska vara så favorittippade i den här matchen som man faktiskt är. Kalmar är stabila hemma. Förra årets tabellrad var imponerande. Samtidigt går det inte att leva på gamla meriter. Inför matchen mot AIK har man ett helt gäng tongivande spelare borta. Visst, höjd har tagits för detta när man kika på oddsen, men inte tillräckligt i vår mening. Bortavinsten mot GIF Sundsvall i den första matchen struntar vi i helt och hållet. Ingen värdemätare direkt. AIK spelade 0-0 mot Mjällby. Med all respekt för alla er AIK-fans där ute, så luktade den matchen 0-0 lång väg. Den lägger vi inget vidare värde på heller. Det som gäller här är att AIK inte ska stå i bortåt 3.70. Risken för en målsnål historia finns dock, varför vi väljer dubbelchansen.

Inga kommentarer