Speltips Bayern Munchen Stuttgart

Spel: Stuttgart DNB till 3.75 på 888sport
Spelbar ner till: 3.30
Spelstopp: 15:30 lördag (stream hittar du här)
Vi har redan ett spel på Schalke (se längre ner på sidan), men vi går också in på Stuttgart i lördagens omgång i Bundesliga. Men, Stuttgart igen?! Jodå, för fjärde gången på en månad spelar vi Stuttgart. Men, har inte oddsmakarna fattat att Stuttgart är i en helt osannolik form? Nej, tydligen inte. Dessutom vräker spelarna in pengar på Bayern. Varför det, kan man fråga sig. Bayern Munchen spelade 120 minuter plus straffar i onsdags mot Real Madrid. Man är fast parkerade på en andraplats i tabellen och kan varken bli etta eller trea. Förmodligen får reserverna fritt spelrum mot Stuttgart. Bayerns reserver är inte dåliga, men nog är Stuttgarts A-uppställning bättre? Vi har i alla fall den uppfattningen. Dessutom har Stuttgart allt att spela för. Platsen i Europa League är klar, men det finns en liten chans att ta den sista platsen till Champions League. Ett skäl så gott som något för att ge allt mot Bayern. En annan faktor som gör att vi litar på Stuttgart är att Bayern har två cupfinaler att spela inom ett par veckor. Först är det den tyska cupfinalen och sedan är det givetvis finalen i Champions League. Den här ligamatchen skulle man nog helst inte vilja spela över huvud taget. Oddsen är helt fel på Stuttgart. Helt uppåt väggarna fel.

Inga kommentarer