Speltips Arsenal-Chelsea Premier League

Spel: Chelsea DNB till 2.75 på Bwin
Spelbar ner till: 2.60
Spelstopp: 13:45 lördag
Om du blir medlem på NordicBet så får du Viaplay och kan se matchen via stream på din dator! För kampanjen, klicka här.
Arsenal förlorade hemma mot Wigan senast. Då kan man ju tycka att Chelsea också skulle ha en bra chans. Nu är det ju inte så enkelt i fotboll. Det här är en helt ny match. Dock tycker vi att det finns ett gäng faktorer som talar för Chelsea. Laget är i absolut knallform. Man fullkomligt mosade Tottenham i FA-cupen och sedan hade man grym koll på Barcelona. Visserligen är det så att det är returmatch mot Chelsea om bara några dagar på Camp Nou, men man måste ändå skärpa sig mot Arsenal. Chelsea behöver poängen för att ha en chans på spel i Champions League nästa säsong. Det är några gubbar som inte kan spela mot Arsenal, nämligen David Luiz och Ivanovic. Dessutom kommer man säkert rotera på topp. För Arsenals del känns det som att laget på sistone har känts lite övermodiga, som att tredjeplatsen redan är klar. Dessutom kan väl knappast Van Persie vräka in mål i varje match? Dessutom saknas Arteta något enormt. Kort sagt, oddset på Chelsea är för högt.