Tre riskfria spel på premiären i Allsvenskan

Nu drar äntligen Allsvenskan igång igen. Den milda vintern har gjort att många av lagen har kunnat träna på gräs en längre tid så nu förväntar vi oss skönspel från första början! Dessutom kanske vi slipper se fotbollsplaner som mer ser ut som potatisåkrar än gräsmattor.

Den första omgången spelas lördag-måndag 31 mars till 2 april. Först ut är Göteborgsderbyt mellan GAIS och Häcken, GIF Sundsvall-Kalmar och Elfsborg-Djurgården. Dessa matcher spelas lördag 16:00. På söndagen spelar AIK och Mjällby mot varandra klockan 14:00 medan Syrianska och Göteborg drabbar samman klockan 17:00. Måndag kväll klockan 19:00 bjuds vi på Malmö-Gefle, Örebro-Åtvidaberg och Norrköping-Helsingborg.

Det finns inte mindre än tre spelbolag som har finfina erbjudanden på premiäromgången av Allsvenskan.

Hos Betsson kan du välja ett vinnarspel på vilket lag som tar hem hela Allsvenskan säsongen 2012 och få din insats (upp till 250 kronor) tillbaka redan på tisdag. För att ta del av erbjudandet, klicka här.

Betsafe vill inte vara sämre. Om du lägger minst en dubbel med en insats på exakt 99 kronor på matcherna i premiäromgången får du 100 kronor gratis att spela för, oavsett om ditt spel går in eller ej.

Inget av dessa erbjudanden kommer dock i närheten av Nordicbets kanonerbjudandet. Här får du ett riskfritt spel på upp till 250 kronor. Sätt en singel eller ett kombinationsspel och behåll dina vinster om du vinner. Förlorar du spelet får du tillbaka dina pengar. No questions asked! Du måste fylla i bonuskoden ALLSV2012 innan du lägger ditt spel.

 

 

Inga kommentarer