Speltips och live stream Palermo Milan

Du ser live stream Palermo Milan lördag 18:00 genom att följa den här länken.

Speltips: Båda lagen gör mål till 1.72 på Bwin
Spelbar ner till: 1.68
Spelstopp: 18:00 lördag
Palermo är för roliga. Hemma på Stadio Renzo Barbera på Sicilien kan man krossa allt motstånd. Det har man också gjort på sistone. Det är bara Cesena (!) och Napoli som har tagit poäng i Palermo. De senaste fyra matcherna hemma har man vunnit med en sammanlagt målskillnad på 14-5. Man har nätat i elva av de tolv hemmamatcherna.

Milan, som nu har Zlatan tillbaka men får klara sig utan avstängde Mexes, har för vana att göra mål på bortaplan. Det har man misslyckats med att göra vid endast tre av 13 matcher. I de senaste två bortamatcherna har man gjort sammanlagt fem mål. Det känns som upplagt för att båda lagen ska göra mål i den här fajten. Med odds upp mot 1.70 är det inget att snacka om. Hur det går i matchen i övrigt är omöjligt att sia om. Vi njuter av spänningen och Zlatans återkomst och räknar med en intressant fajt.

Kommentarer
  1. Gert Silven