Speltips Inter-Catania Serie A

Speltips: Inter till 1.76 på Betsson
Spelbar ner till: 1.73
Spelstopp: 20:45 söndag
Om man inte kände till förutsättningarna inför den här matchen hade man nog satt varenda krona man ägde på Interseger. Inter till 1.76 mot ett mittenlag hemma på Guiseppe Meazza?! En munsbit. Men, tittar man på hur det har gått för Inter på sistone så förstår man varför oddset är så pass högt. Inter har fem raka förluster. Faktiskt har man sju förluster på de senaste åtta matcherna. Formen är katastrofal. Inter har på dessa åtta matcher gjort fyra mål. Alla dessa mål kom i matchen mot Palermo. Att det har gått troll i målskyttet är smärtsamt tydligt för alla Interfans. Dock ska man ta i beräkningen att Inter inte var helt usla hemma mot Bologna respektive Novara. Man hade förtjänat bättre resultat än två förluster. Mot Marseille borta i Champions League hade man 0-0 en bit in på stopptiden.

Catania å andra sidan går riktigt bra i Serie A. Bara en förlust på de senaste sex matcherna. Man har dock inte mött några jättelag direkt, förutom Roma, som man kryssade mot på hemmaplan. Mot de bättre lagen och de traditionella storlagen åker man alltid på pisk på bortaplan.

Vi kan inte se att Inter skulle gå mållösa från ytterligare en match. Det är fortfarande samma spelare i Inter som vann åtta raka matcher under december-januari. Någon gång lossnar det.

 

 

Inga kommentarer