Speltips FA-cupen Birmingham Chelsea

Speltips: Chelsea till 1.80 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.74
Spelstopp: 20:45 onsdag
Omspel i FA-cupen mellan Birmingham och Chelsea. På Stamford Bridge blev det 1-1. Vad ska man säga om Chelsea egentligen? Mycket kvalitet men lite slött och lite svårt för spelarna att ställa om till Villas Boas nya taktiska grepp. Nu är AVB borta. Sparkad i söndags efter torsken borta mot West Bromwich. Di Matteo tar över säsongen ut. Di Matteo är en rutinerad räv som dessutom spelat länge i Chelsea. Han kan säkert få ordning på mannarna till den här matchen. Perfekt läge att komma tillbaka. Att formen är helt katastrofal är en sak vi tar med i beräkningen, men vi lägger inte samma vikt vid formen som vi hade gjort om det hade handlat om en ligamatch.

Birmingham ligger sexa i Championship. Just nu på kvalplats, men det är extremt jämnt i serien så just sjätteplatsen kanske man inte ska lägga så mycket vikt vid. Vi kikar mer på formen för Birmingham i den här matchen. Formen är skaplig, men lite mer svajig nu än tidigare. Under oktober-januari var Birmingham omutliga, särskilt på hemmaplan. Nu verkar den flitiga matchningen börja ta ut sin rätt. En snöplig förlust och två onödiga poängtapp har det blivit på slutet.

Chelsea till 1.80 borta mot ett lag från The Championship? För ett år sedan hade det varit årets drömodds. Nu är oddset inte lika aptitligt men vi ser värde i spel på Chelsea till över 1.74.

Kika gärna på speltipsen hos våra vänner på Kompistips.se.

 

Kommentarer
  1. JOC