Speltips Europa League Manchester United Athletic Bilbao

Speltips: United till 1.53 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.50
Spelstopp: 21:05 torsdag
Det är fortfarande ovant att se United på spelprogrammet i Europa League. Men nu är det som det är och United kommer gå för den här titeln på alla sätt man kan. I 16-delsfinalen ställde Ferguson upp med ett mycket starkt manskap. Detsamma kommer han göra i den här första 8-delsfinalen på Old Trafford mot spanjorerna från Bilbao. United har, förutom de långtidsskadade gubbarna, en relativt komplett trupp inför matchen. Athletic är i princip skadefritt, förutom några pjäser som varit borta hela säsongen.

United hemma är en tuff nöt att knäcka för vilket lag som helst. Athletic gör det bra i La Liga (ligger för närvarande på en femteplats), men är mil efter topplagen. Vi tror dock inte på någon storseger. Athletic spelar alldeles för snålt för att United ska kunna smälla in mål efter mål. Odds över 1.50 på seger för United är dock klart spelvärda.

Inga kommentarer