Speltips FA-cupen Sunderland Arsenal

Spel: Sunderland DNB (oavgjort inget spel) till 2.20 på Ladbrokes (riskfritt spel på upp till 1250 kronor via den här länken)
Spelbar ner till: 2.08
Spelstopp: 18:15
Repris på förra veckans möte i Premier League. Där trodde vi på Sunderland och garderade med pengarna tillbaka på oavgjort. Arsenal tog dock alla tre poäng på övertid. Så, varför spela det här objektet en gång till? Det har inte att göra med revanschlusta. Sånt pysslar vi inte med. Det handlar om att oddset på Sunderland återigen är för högt. Det är svinkallt i norra England. Gräset på Stadium of Light är inte direkt tiptop. Sunderland hade chansen att ta alla tre poäng förra veckan men saknade lite skärpa i avgörande situationer. Det misstaget gör man inte om. Arsenal åkte till Milano i onsdags och blev förnedrade med 4-0. Många gubbar som verkar lite slitna i Arsenal för tillfället, särskilt på det centrala mittfältet. Arsenal har givetvis lite högre kvalitet i spelartruppen, men ett spel till 2.20 på Sunderland med pengarna tillbaka på oavgjort är för bra för att inte spelas.