Speltips Europa League Trabzonspor PSV Eindhoven

Speltips: Trabzonspor Asian 0 till 1.90 på Ladbrokes (Gratisspel på 1250 kr här)
Spelbar ner till: (inklusive Draw No Bet): 1.83
Spelstopp: 21:05
Högintressant match. Oviss match. Spelbolagen har inte lyckats bestämma sig för vilket lag som ska vara favorit här. Oddsen är nämligen exakt desamma på såväl Trabzonspor som PSV. Turkiska Trabzonspor slutade trea i sin grupp i Champions League. PSV har inte haft några problem med att ta sig till denna 16-delsfinal. Man har inte mött något svårare motstånd. Båda lagen har en utmärkt ligaform. PSV leder Eredivisie på målskillnad. Trabzonspor ligger fyra i turkiska Superlig. Eftersom vi räknar Superlig som en bättre liga än Eredivisie tycker vi att man kan jämställa ligapositionerna. Inga större skador hos något av lagen. Inte heller några frågetecken för truppernas kondition. PSV spelade i söndags medan Trabzonspor spelade i fredags. Med detta sagt är det trots allt så att Trabzonspor har hemmaplan. På hemmaplan har man sju raka vinster i alla turneringar. Det gör att vi lägger pengarna på Trabzonspor i den här matchen.

Inga kommentarer