Speltips Championship West Ham Southampton

Spel: West Ham till 2.26 på Betsson
Spelbar ner till: 2.22
Spelstopp: 20:45 tisdag
Toppmöte i Championship mellan ettan och tvåan i tabellen. I höstas såg det ut som att Southampton var ostoppbara, särskilt på hemmaplan. Man vann sina tio första hemmamatcher och tog en del poäng borta. Nu har det svängt något. Visserligen seger hemma mot Burnley i lördags men innan dess tog man bara fem poäng på sex matcher. West Ham har nu gått förbi Southampton i tabellen och ser verkligen ut som ett Premier League-lag inför nästa säsong. Man har vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Det är mycket starkt, lagen i Championship matchas mycket hårt för tillfället. Nolan saknas för West Ham, men man har andra gubbar som kan fylla hans skor till åtminstone 90 procent. Det räcker mot Southampton.

Inga kommentarer