Speltips Bundesliga Mönchengladbach Hamburg

Spel: Mönchengladbach till 1.75 på Expekt
Spelbar ner till: 1.73
Spelstopp: 20:30 fredag
Vad som egentligen har hänt med Mönchengladbach i år är det många som frågar sig. Från att legat i de nedre regionerna av Bundesliga i flera år, är laget nu ett fullfjädrat topplag. Den nuvarande formen är brutal. Man har 12 matcher i rad (alla turneringar) utan förlust. 11 av dessa har vunnits. Hemma är man obesegrade på elva matcher: 8-3-0 med en målskillnad på 24-7. Någon gång kommer den fina trenden att brytas, med vi har svårt att se att trenden skulle brytas mot Hamburg ikväll. Hamburg är nämligen ett lag på dekis. Visst, man har skärpt till sig efter den fullständigt miserabla öppningen på säsongen, men det går verkligen sådär. Man släpper framför allt in alldeles för många mål. Inför den 23:e omgången i Bundesliga ligger Hamburg på elfte plats i tabellen, hela 20 poäng efter Mönchengladbach. Inget jättevärde i oddsen, men över 1.73 är spelbart.