Speltips Afrikanska mästerskapen Mali-Elfenbenskusten

Spel: Elfenbenskusten till 1.50 på Expekt (250 kronor riskfritt spel)
Spelbar ner till: 1.47
Spelstopp: 20:00
De flesta spelbolag ligger kring 1.43-1.45 på det här objektet. När vi räknar på matchen vill vi ha odds över 1.47. Och så hittar vi hela 1.50 hos Expekt. Bara att spela, innan Expekt kommer på att de ligger för högt!

Det är semifinal i Afrikanska mästerskapen. Elfenbenskusten seglade igenom sin grupp med tre raka vinster och noll insläppta mål. Dock mäktade man bara med fem mål, vilket är något som fått många experter att lyfta ett varningens finger här i semin. I kvarten blev det dock stabila 3-0 mot Ekvatorialguinea.

Mali vann, kanske något överraskande, mot värdlandet Gabon i kvarten. Här ska man dock väga alldeles för lätt. Det osar klass om Elfenbenskusten (frågetecken dock för målvaktens klass). Dessutom kan det finnas några trötta ben i Mali. Man spelade 120 minuter i söndags, medan Elfenbenskusten spelade på lördagen.

Inga kommentarer