Live stream Milan Juventus Serie A

Vilken fajt vi har framför oss på lördagskvällen. Serieledarna Milan möter andraplacerade Juventus i en ren seriefinal. Serien avgörs inte i den här matchen – det är 13 matcher kvar (14 för Juventus) på säsongen efter den här fajten – men utgången kan ge vissa indikationer för om bucklan ska hamna i Milano eller i Torino.

Du kan se live stream Milan Juventus gratis i din dator genom den här länken. Följ länken “Live streaming” längst upp på sidan för att öppna streamingfönstret. Missa inte tiden: 20:45 på lördag kväll smäller det på San Siro!

Milan har haft ett otroligt tufft spelschema under februari. Man började mot Lazio borta den förste februari. Här blev det förlust med 2-0. Sedan stod Napoli för motståndet. Napoli höll Milan till en mållös match på San Siro. Därefter var det Juventus tur att komma till San Siro för att spela Coppa Italia. Juventus vann fajten med 2-1. Sedan vann Milan borta mot Udinese och tog bara några dagar senare den numera historiska 4-0-segern mot Arsenal i Champions League. Efter en lite lättare match mot Cesena väntar nu Juventus, Palermo och Arsenal. Ganska tufft spelschema! Milan leder Serie A en poäng före Juventus och har dessutom fem mål upp på Torinolaget.

Juventus gör ett säsong som påminner om de gamla glansdagarna, före den stora skandalen Calciopoli. Juventus tabellrad bjuder på ganska rolig läsning. På 23 matcher har Juventus vunnit 13 och spelat 10 oavgjorda. Man har alltså ännu inte förlorat. Faktum är att Juventus inte har förlorat en tävlingsmatch på hela säsongen. Senast Juventus förlorade var i en träningsmatch mot just Milan i augusti. Sedan augusti 2010 har Juventus bara förlorat elva tävlingsmatcher. Det är ett makalöst facit. Det är svårt att besegra Juventus!

Hur går det då i den här matchen? Vi har ingen aning, och vi lägger inget spel. Vi njuter av fotboll från Serie A när den är som störst, bäst och vackrast!

Inga kommentarer