Speltips Australian Open Lleyton Hewitt

Spel: Hewitt vinner mot Stebe till 1.33 på Sportingbet
Spelbar ner till: 1.30
Spelstopp: 09:00 tisdag morgon (live stream här)
Observera att matchen spelas någon gång under tisdagen i Melbourne. Preliminärt spelstopp är 09:00. Kan dock vara läge att lägga spelet så tidigt som möjligt.

Den gamle kämpen Hewitt har fått ett wildcard till Australian Open. Det sades att han hade lagt racketen på hyllan men tydligen har han fått tillbaka suget.

Tysken Cedrik-Marcel Stebe är en riktig rookie på touren. Född 1990. Har totalt endast spelat nio matcher på ATP-touren. Ligger i dag på 83:e plats på världsrankingen. Lleyton Hewitt behöver inte längre introduktion. Han tillhörde världseliten under över tio år. Världsetta under flera tidpunkter. Vad talar då för Hewitt? Och är det låga oddset spelbart? Om det är något Hewitt kan så är det att tända till. Han har alla chanser att gå långt här på hemmaplan. Fansen kommer vara med honom från första serven.

Inga kommentarer