Live stream finalen Australian Open Djokovic Nadal

Du ser live stream finalen Australian Open genom länk 1 eller länk 2. Det gäller dock att vara lite morgonpigg. Matchen börjar 09:30 svensk tid.

Djokovic är ganska klar favorit i finalen. Oddsen på serben ligger omkring 1.65 medan Nadal står i cirka 2.25 hos de flesta spelbolag. Vi tycker kanske att oddsen är något skeva. Nadal ska ha en lite större chans att vinna än vad oddsen visar. Vi avstår dock från spel helt och hållet. Att matchen kommer bli sevärd är en annan sak. Vi missar INTE denna spännande finalmatch.

Det blev de två toppseedade spelarna som tog sig till final i årets första Grand Slam-turnering, Australian Open. Både serben Novak Djokovic och spanjoren Rafael Nadal lyckades med att besegra allt motstånd för att få en chans att göra upp om årets första stora pokal. Intressant är att skrällarna i princip uteblev helt i årets turnering. Egentligen var det bara japanen NIshikoris kvartsfinalplats som är lite av en skräll.

Djokovic tog sig till final genom att slå Ferrer i tre raka i kvartsfinalen och Murray i fem tajta set i semifinalen. Nadal vann mot sjundeseedade tjecken Berdych i kvarten och besegrade sin ärkenemesis Roger Federer i semin. Federer tog det första setet i tie-break, men sedan var det Nadals match helt och hållet.

Djokovic fick sitt stora genombrott i förra årets Australian Open. Efter det var han omutlig resten av året. Ska det bli likadant i år igen? Eller ska Nadal återta platsen i förarsätet?

Inga kommentarer