Gratis betting

Det bästa i livet är gratis. Så sägs det i alla fall. Vi skulle nog vilja säga att det bästa i livet är saker som är gratis och som kan ge ännu mer gratis saker. Låter det komplicerat? Häng med så förstår du vad som menas.

Du vet säkert att du kan få insättningsbonusar, välkomstbonusar och lojalitetsbonusar, men visst du att det finns spelbolag som erbjuder gratis betting och/eller riskfria spel? Det stämmer faktiskt. Ett antal spelbolag erbjuder gratis betting i stället för insättningsbonusar. På så sätt kan du prova på spelbolaget spelutbud och odds utan att riskera dina egna pengar.

Det finns två typer av erbjudanden om gratis betting. Det första handlar om att du får en mindre summa att använda för spel direkt när du blir medlem på ett spelbolag. Ett annat vanligt erbjudande är att du får ett eller flera riskfria spel upp till ett maxbelopp. För detta andra erbjudande behöver du först göra en insättning med egna pengar. Sedan får du riskfria spel på samma belopp.

Vill du läsa mer om gratis betting kan du gå till Gratisbet.se. Vill du plocka ett riskfritt spel direkt kan vi rekommendera Expekt (250 kr riskfritt spel via den här länken) och Betway (1000 kr gratis/riskfritt spel genom den här länken).