Riskfritt spel på Champions League och Milan-Barcelona

Nu börjar det brännas i Champions League. Vissa lag ser redan klara ut, andra har i princip förlorat sina chanser till avancemang. Men det finns ett stort antal lag som fortfarande har allt att spela för. Det är jämnare än på länge i de olika grupperna.

I dag tisdag spelas bland annat följande spännande matcher:
Napoli-Manchester City
Trabzonspor-Inter
Manchester United-Benfica
Real Madrid-Dinamo Zagreb

Imorgon onsdag spelas:
Arsenal-Dortmund
Shakhtar Donetsk-Porto

OCH, sist men inte minst, Milan-Barcelona.

Nu har du chansen att få ett helt riskfritt spel på 100 kronor att använda på Champions League-matcherna, både som vanligt bet och som live bet. Går ditt spel in behåller du självklart vinsten. Förlorar du spelet får du upp till 100 kronor tillbaka, utan omsättningskrav. Klicka här för att logga in och fyll sedan i koden CHAMPIONSBET på din insättningssida för att aktivera ditt gratisspel.

 

Kommentarer
  1. Talang2010
  2. MrBet