Strejk i Serie A men vi har ett bra säsongsspel

Snopet med strejk, men så blir det ju ibland. Under tiden som spelarfacket (!) har debatterat kollektivavtal (!) har MrBet kikat på oddsen för säsongsspelen i Serie A och fastnat för en riktig rökare.

Juventus har inte gått att känna igen de senaste säsongerna. Efter att man var nere i Serie B och vände har inte de finansiella musklerna funnits riktigt. Men nu har det storsatsats. Conte har haft miljoner och åter miljoner att spendera på högklassiga gubbar.

Vårt speltips är att Juventus vinner Serie A, om man räknar bort Inter och Milan. En tredjeplats räcker alltså för att spelet ska gå in. Just nu ligger oddset på finfina 2.62 på 888sport.

Roma då? Jo, man har värvat smart, men samtidigt har man ett gäng gubbar som sjunger på sista versen. Napoli? Nja, brutalklass på de tre längst fram, men annars är det lite svajigt emellanåt. Lazio, Udinese, Fiorentina, Palermo? Nix.