Speltips Metalist Kharkiv-Sochaux

Spel: Metalist till 2.20 på 888sport
Spelbar ner till: 2.10
Spelstopp: 20:30 torsdag 18 augusti
Det är få matcher som känns så lättippade som kvalmatcherna till Champions League och Europa League. Naturligtvis ÄR det inte lättippat, och oddsen är inte bättre bara för att det är just kval, men på något sätt är det ofta lättare att hitta överodds just i dessa matcher. Ett överodds har vi hittat i match-upen mellan ukrainska Metalist Kharkiv och franska Sochaux.

Metalist är nummer tre i Ukraina efter Shaktar och Dinamo. I år finns liksom tidigare år inget att göra åt detta men man sneglar ändå uppåt och inom några år kan Metalist faktiskt ta hem en inhemsk titel eller två. Det är en spännande utveckling i Ukraina. Det kryllar av sydamerikanska förmågor och Metalist är inget undantag. Blir antagligen bara två eller tre ukrainare på plan från start. Sochaux kom femma i franska Ligue 1 förra säsongen. Något av en skräll och det var mycket tack vare målspottaren Maiga som man hamnade där. Maiga är just nu kanske Europas argaste spelare. Sochaux har tackat nej till stora pengar från England för Maiga. Så killenhar helt enkelt slutat träna och åker inte med till Ukraina. Jobbigt läge. Förutom detta finns stora hål i den ordinarie backlinjen. Det blir skittufft i Ukraina.