Speltips Liverpool-Bolton

Spel: Liverpool rak etta till 1.45 på Betsson
Spelbar ner till: 1.42
Spelstopp: 18:30
Vi kan inte motstå att plocka Liverpool för andra gången den här veckan. I onsdags spelade man borta mot Exeter i ligacupen och det var en kassaskåpssäker seger. Nu kanske många tänker att: “ja, ligacupen, mot ett lag från League One… imponerande”, men faktum är att denna seger var otroligt viktig för Liverpool. Det har gått några år nu där laget har gjort fansen riktigt missnöjda med resultaten i cuperna. Detsamma gäller hemmamatcher mot mittenlag och bottenlag. Mot Bolton har man ofta haft lätt hemma, men det finns mängder av exempel på riktiga debacle på hemmaplan. Bolton är inget dåligt lag, men vi har svårt att se hur man ska kunna prestera som man gjorde förra säsongen. Utan Elmander måste någon annan göra 10+ mål. Stabil etta. 2-0?