Exeter-Liverpool speltips

Spel: Liverpool till 1.35 på Betsafe och Expekt
Spelbar ner till: 1.32
Spelstopp: 20:45
När oddsen ligger mellan 1.28 och 1.35 på en sådan här match ska man direkt granska ifall det högre oddset automatiskt innebär ett värdespel. Det ska inte skilja så mycket mellan spelbolagen. Angående själva matchen är förutsättningarna att Exeter spelar som krattor i League One och att Liverpool verkar ha få upp flåset i Premier League. Det är dock en cupmatch och för Exeterspelarna är det säsongens match. Dessutom brukar ligacupen vara en turnering där storlagen luftar ungdomar och bänkspelare. Så blir det säkert också i dag, men Liverpools trupp är bredare än på länge. Dessutom är Suarez och Carroll uttagna. Något handikappspel blir det inte, men Liverpool vinner. Det finns ingen som vill ha en repris av förra årets debacle mot Northampton.