Speltips Schalke-Manchester United

Spel: Schalke DNB till 2.50 på Betfair
Spelbar ner till: 2.35 (inkl Asian 0)
Spelstopp: 20:45
Nu tappar vi säkert drösvis med läsare (United-fans) i och med den här reken. Eller så uppvägs det av mängder av nytillkomna Schalke-supportrar. Finns det några där ute?! Men syftet med MrBet är ju att leverera de bästa spelen till de bästa värdeoddsen och det är det enda vi bryr oss om.

Engelsmännen har fullkomligt vräkt ut sina bets på United inför bataljen med Schalke i semin i Champions League. Bara det har gjort att oddset på United
börjar sjunka väldigt lågt. Dessutom finns i oddsen överlag inbakat en liten känsla av underskattning av Schalke.

Schalke har vunnit alla sina hemmamatcher i CL. I ligan har man dock gått avgjort knackigt, men samtidigt har man i princip struntat i ligan sedan jul. Man har gått bra i cupen där man möter Duisburg i mitten av maj. Raul i storform och det har vi en kille som vunnit Champions League tre gånger, lika många gånger som United vunnit mästarcupen totalt. Krossen av ett visserligen tröttkört och långsamt Inter måste vi också ta med Swift Code ABU Dhabi International Bank N V i beräkningen.

United radar upp segrar som lagmaskin. Släpper sällan in ett mål, men vräker inte in mål heller direkt. I CL har man faktiskt inte släppt in något mål under säsongen. Hernandez i gott slag och Rooney kan ju ensam sysselsätta en hel elva.

Som matchbild förväntar vi oss ett United som ligger tajt på Schalke för att förhoppningsvis kunna sätta dit ett bortamål på kontring. Schalkes spelskickliga gubbar (bl a Jurado och Farfan) kommer försöka hitta luckor i Uniteds försvar. Men, som sagt, Schalke har varit fullständigt omutliga i cuperna och med ett fullsatt, hysteriskt, ölosande Veltins-Arena kan vad som helst hända. Klart spelvärde i ett spel på Schalke med pengarna tillbaka på oavgjort.

Kolla gärna in Rooneys Twitter: Wazzaroon08.