Speltips på Norge-Sverige

Spel: Under 1.5 mål i första perioden till 2.20 på SportingBet
Spelbar ner till: 2.10
Spelstopp: 20:15
Det okända landslaget har årets upplaga av Tre Kronor kallats för. Med viss rätta kan man tycka. Till och med vi som är “inne i matchen” har sämre koll på vissa av spelarna. Men Tre Kronor presterar alltid, oavsett uppställning, och det finns stora kvaliteter i det här laget. Ikväll går man in mot Norge och ska bara fixa full pott. Men hockey-VM blir jämnare och jämnare för varje år. Tyskarna piskade Ryssland igår och Slovenien var nära att skrälla mot Slovakien. Norrbaggarna kommer nog försöka hålla första perioden knalltajt och inte släppa in något. Tre Kronor kommer nog att försöka hitta en bra känsla. Tror alltså inte på en särskilt spexig första period och vi tar ett underspel på det.

Övrigt från Hockey-VM. Swift Code Access Bank Zambia Limited href=”https://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/landslag/hockeyvm2011/article12955342.ab”>Kruger går direkt in i spelet. Ersberg står i kassen.