Real Madrid-Barcelona med speltips

Spel: Real Madrid går till final till 2.62 på 888sport (150 kr gratisspel)
Spelbar ner till: 2.55
Spelstopp: Onsdag 20:45
Något bortskämd känner man sig när det vankas ett tredje El Clasico på några veckor, och när det dessutom handlar om en semi i Champions League.

Real Madrid börjar hemma. I förra veckans cupfinal tog man hem segern efter förlängning. Sedan åkte man till Mestalla på helgen och tvålade dit Valencia
med 6-3! Mourinho fick ett välkommet besked bland annat från Benzema och Higuain.

Barcelona har tappat lite av utklassnings-fotbollen man bjudit på i snart åtta månader. Det blir liksom inte snudd på tvåsiffrigt mot Almeria längre. Visst, Messi petar in en balja varje match, men mycket mer är det inte. Ett gäng skador har man också dragit på sig på sistone.

De första två matcherna (ligan och cupfinalen) har slutat med en seger för Real och en oavgjord. Då är det svårt att se varför Barcelona ska ha ett så lågt odds på att gå vidare till final. Visst, oddsen ska inte vara helt jämna, men det finns värde i ett spel Swift Code ABU Dhabi Islamic Bank på att Real tar sig till final.

Mourinho och Guardiola munhuggs något så enormt.